Ozfair

Grote ruimte toegewijd aan eerlijke en duurzame handel in Brussel, en kleine eerlijke en biologische traiteurdienst.

OzFair is een uitnodigende en polyvalente ruimte. De winkel en de gastentafel delen waarden die nu essentieel zijn : eerlijke handel, op solidariteit gebaseerde economie soms met een sociale roeping en respect voor het milieu. Bij OzFair hebben de producent en de vakman een gezicht.

Het restaurant

Een keuken die aanzet tot nadenken. Of ze nu van hier of elders komen, onze producten zijn goed 100/100 biologisch en fairtrade ! Van maandag tot zaterdag thuis bezorgd of af te halen : bio-vegetarische seizoensgebonden gerechten van de dag, ontbijt, koffie / thee pauze / sap, lunch 100% biologische soep ...

L 0001048499

OzFair biedt ook een originele traiteurdienst omdat het volledig vegetarisch is en bestaat uit eerlijke, biologische en zelfgemaakte producten. Je organiseert een drink met vrienden of collega’s, een vergadering, een verenigingsbijeenkomst, een verjaardag ? OzFair organiseert dit evenement en komt ter plaatse !
Sinds afgelopen winter biedt OzFair ook een dienst thuislevering aan van 100% biologische en eerlijke soep die met de fiets door heel Brussel wordt afgeleverd.

De winkel

Vandaag de dag is OzFair de grootste zaak voor fairtrade producten in Brussel, waar u gevarieerde en hoogwaardige voedingsproducten, een assortiment vers fruit en groenten, toegewijde mode, stijlvolle accessoires en cosmetica voor het welzijn van lichaam en geest kunt vinden, origineel decor en gerecycleerde voorwerpen, cd’s, speelgoed, ecovriendelijke schoolbenodigdheden, enz. OzFair durf gaan voor een eerlijkere wereld.

Nous contacter

Pierre-Yves Brasseur
Coordinateur

Daphnée Defossé
Chargée de projets

04/223.43.35
0471/30.30.01
info@bftf.be

BFTF asbl
Rue Volière, 9
4000 Liège

N° Entreprise : 0808 549 636
Banque Triodos : 523-0803449-73

Page Facebook

2019 - Belgian Fair Trade Federation
Tous droits réservés

returnToTop