Kalani

Produits Bio Membre effectif Textile et accessoires  |  Genval

Webshop met 100 % fair en bio bedlinnen

Kalani – een Polynesische voornaam die ‘paradijs’ betekent – ontstond in 2016 uit een evenwichtige mix van passie, ondernemingszin en de behoefte om dingen in vraag te stellen. Het biedt huislinnen van luxekwaliteit voor een zachte prijs. En mét respect voor mens en milieu.

Wist je dat we gemiddeld 30 % van ons leven in bed doorbrengen ? Toch slapen weinig mensen in echt comfortabele lakens, want die zijn vaak te duur. Kalani lost dat op.

Transparantie en respect voor strenge normen

De volledige Kalani-collectie is van hoge kwaliteit, comfortabel en van 100 % katoen. Bovendien beantwoordt ze aan strikte criteria en certificeringsnormen. Al het gebruikte katoen heeft een fairtrade- en biocertificaat.

De katoenproducenten en ambachtslieden krijgen een eerlijke vergoeding en werken in gecontroleerde omstandigheden. Op zijn website geeft Kalani een volledige inkijk in de werkelijke kosten van elke stap in zijn productie- en handelsketen.

Zachte prijzen dankzij onlineverkoop

Doordat het alleen online verkoopt, heeft Kalani geen distributeurs of winkeliers nodig tussen de fabrieken en zijn klanten. Zo houdt het zijn producten betaalbaar en biedt het iedereen de kans om te genieten van écht zacht en comfortabel beddengoed.
Vanuit het principe dat iedereen recht heeft op het beste slaapcomfort, schenkt Kalani bovendien een deel van zijn inkomsten aan daklozenorganisaties in Europa.

Tijdloos chic

De collectie van Kalani bestaat uit verschillende materialen in tijdloze kleuren en tal van verschillende afmetingen. Je vindt er hoe dan ook dé lakens die bij jou en je interieur passen.

De 100 % biokatoenen fairtradelakens zijn verkrijgbaar in :

  • Katoensatijn, het toppunt van luxe : klasse en luxe luisteren samen je nachten en ochtenden op.
  • Perkalkatoen, katoenstof van superieure of ‘hotelkwaliteit’ : voelt fris aan en past in elke stijl, strak als je het strijkt, urban als je het ongestreken laat.
  • Jersey Premium, ‘ik slaap in mijn T-shirt’-effect : geniet lekker lui van lakens die warm aanvoelen, alsof je in je lievelings-T-shirt slaapt.
  • Tricot, plaids voor instant cocooning-gevoel : heerlijk om je ’s avonds in op te krullen, ’s ochtends zachtjes wakker te worden of ’s middags wat te luieren.

Représentant

Bruno Van Steenberghe
formulaire de contact

Outils et liens

2024 - Belgian Fair Trade Federation
Tous droits réservés

returnToTop