Ethiquable benelux

Distributie van kruidenierswaren

De twee Belgische oprichters, Vincent DE GRELLE en Stephan VINCENT, die elk 15 jaar aanvullende ervaring hebben, wilden hun bedrijf een coöperatieve status geven om blijk te geven van hun bereidheid om anders te werken, in solidariteit.

ETHIQUABLE, is ook de vereiste om de verdediging van de smaak en de geuren smaken van haar originele producten te benadrukken. Van koffie tot chocolade, van sappen, kruiden en bananenchips, ETHIQUABLE ontwikkelt voortdurend innovatieve recepten door de verscheidenheid aan aroma’s te verkennen die elke streek, elk cultuursysteem, elke variëteit van planten geeft.

ETHIQUABLE ondersteunt uitsluitend de kleinschalige boerenlandbouw en zijn knowhow met respect voor het milieu. Deze aanpak bevordert actief de creatie van meer toegevoegde waarde voor producenten in het Zuiden.

Ten slotte wil ETHIQUABLE fair trade-producten voor het grootste aantal toegankelijk maken door zich vooral te richten op grote en middelgrote distributie en de "out of home" sector. Het bedrijf wil belangrijke kansen bieden voor producenten in het Zuiden, zodat eerlijke handel een echte impact kan hebben in hun ontwikkeling en tegelijkertijd duurzame economische activiteiten kan creëren.

Nous contacter

Pierre-Yves Brasseur
Coordinateur

Daphnée Defossé
Chargée de projets

04/223.43.35
0471/30.30.01
info@bftf.be

BFTF asbl
Rue Volière, 9
4000 Liège

N° Entreprise : 0808 549 636
Banque Triodos : 523-0803449-73

Page Facebook

2019 - Belgian Fair Trade Federation
Tous droits réservés

returnToTop