Hope Project

Hope Project heeft als doel om tegen armoede, ongelijkheden en discriminatie te strijden, groepswerk en respect van menselijke waarden te steunen zoals het respect, waardigheid, solidariteit en gelijkheid. We willen een regelmatige praktijk van gulheid en van dienst voor de armste mensen ontwikkelen, wij zijn zeker dat het beste talent is het talent van actie.

Het doel van de vereniging is om concum’actoren te sensibilisering, met de invoer, creatie en verkoop onder eerlijke handelsnormen van natuurlijke producten zoals plantaardig ivoor “Tagua” die een noot is van een palmboom die in Zuid-Amerika en vooral in Ecuador groeit.

Het zijn organische, ecologische, niet giftige, biologisch afbreekbare producten met een unieke schoonheid die ook sensibiliseren voor de bescherming van olifanten als substituut voor ivoor en voor de bescherming van het milieu omdat er geen tussenkomst is van machines, geen problemen van ontbossing om het te kunnen oogsten.

Ze zijn helemaal door de handen van ambachtslieden gefabriceerd, deze hebben een eerlijke vergoeding en goede werkcondities en kinderarbeid is verboden, daardoor wordt het duurzaam ontwikkeling van deze bevolkingen gegarandeerd. De profijten van het verkoop zijn onderworpen aan nationale en internationale coöperatie met de creatie en steun van sociale en humanitair projecten in België en in de wereld.

Investeringen in educatie, opleidingen en werk in een multiculturele gemeenschap zoals de onze maken deel uit van ons belangrijkste doel, met de creatie en beweer van “werkplaatsen van het hoop” waarin we mensen sensibiliseren op ons actie cirkel en in het zelfde tijd begeleiden we nieuwkomers, vluchtelingen en hun gezin naar een socio-professionele integratie in België.

Nous contacter

Pierre-Yves Brasseur
Coordinateur

Daphnée Defossé
Chargée de projets

04/223.43.35
0471/30.30.01
info@bftf.be

BFTF asbl
Rue Volière, 9
4000 Liège

N° Entreprise : 0808 549 636
Banque Triodos : 523-0803449-73

Page Facebook

2019 - Belgian Fair Trade Federation
Tous droits réservés

returnToTop