Hier vind je ons in de zomer van 2018 !

28 août 2018

Deze zomer kon je de Belgian Fair Trade Federation al op tal van evenementen tegenkomen, en er staan er nog meer op het programma. Overal verspreiden we onze visie op de wereld van morgen : een rechtvaardigere wereld.

Stand op het Landbouwfeest in Vyle-et-Tharoul – 1 juli
Op dit evenement kwam de bezoeker in contact met verschillende aspecten van de landbouw. BFTF had er een ludieke stand : de bezoekers konden de waarde raden van een mand fairtradeproducten. Wie het juiste bedrag het dichtst benaderde, kreeg de mand mee naar huis !

Petite Foire in Semel – 28-29 juli
Deze kleinschalige landbouwbeurs toont alternatieven voor de agro-industrie. Op het evenement tonen boeren, ambachtslieden en verenigingen hun initiatieven en engagement.

Reggaebus Festival in Charleroi – 31 augustus-1 juli
De Reggaebus is een vernieuwend concept dat draait rond raggae-dub-muziek, een elektronisch afgeleide van reggae. Op dit festival liet BFTF de 5000 bezoekers kennismaken met de waarden achter eerlijke handel.

Liège Retrouvailles – 1-2 september
Een groot evenement met 300 exposanten, allerhande activiteiten en animatie en in totaal 50 uur spektakel ! Een sensibiliserende stand van BFTF kan niet ontbreken.

Autovrije dag in Ukkel – 16 september
Op de autovrije dag van de Brusselse overheid heeft BFTF een standje om bezoekers bewust te maken over eerlijke handel.

Landelijk Brussel – 16 september
Op dit grote stadsfeest boordevol muziek en activiteiten, met meer dan 150 standen met bio en lokale producten voelt BFTF zich helemaal thuis met zijn boodschap over eerlijke handel.

Biomarkt in Luik – 16 september
In de botanische tuin organiseert La Régionale Est de Nature & Progrès de tiende editie van de Luikse Biomarkt. Exposanten, ambachtslieden en verenigingen delen er hun producten en visie met het grote publiek. BFTF tekent present naast andere bekende organisaties als Amnesty International, Natagora en Oxfam.

Voedingsforum over ‘eerlijke prijzen’ in Louvain-la-Neuve – 23 september
We gaan in debat over duurzame voeding en de plaats van eerlijke prijzen daarin. Met een bevraging op Facebook peilen we naar de obstakels die een eerlijke prijs voor de boer in de weg staan. Tijdens het forum gaan we op zoek naar oplossingen.

Brussel Streed Food Festival – 29-30 september
Op het programma staan : culinaire ontdekkingen, een producentenmarkt en allerlei workshops en entertainment. BFTF en zijn leden geven de bezoekers er een kijk op wie ze zijn en wat ze doen.

Nous contacter

Pierre-Yves Brasseur
Coordinateur

0471/30.30.01
info@bftf.be

BFTF asbl
Siège social :
Avenue Comte de Smet de Nayer, 14 boîte 3 - 5000 Namur
Siège d’exploitation :
Rue du Fort, 35 - 1060 Saint-Gilles

N° Entreprise : 0808 549 636
Banque Triodos : 523-0803449-73

Page Facebook

2024 - Belgian Fair Trade Federation
Tous droits réservés

returnToTop